Programma's en tarieven

 

Onlineprogramma (met een prachtige app)

Aanbieding: 3 maanden voor slechts € 98,- in plaats van €125,- ! Deze actie is geldig van 22 juli 2024 tot en met 30 september 2024.

Inbegrepen zijn wekelijks:

- Online coaching: mail, WhatsApp, telefonisch, beeldbellen

- Persoonlijk voedingsplan- Boodschappenlijst- Wekelijks doorgeven van meting en weging

- Gratis app van BenFit met uw voedingsplan en boodschappenlijst

- Inclusief recepten

Fysieke begeleiding (met een prachtige app)

Aanbieding: 3 maanden voor slechts € 200,- in plaats van € 250,-. Actie is geldig van 22 juli 2024 tot en met 30 september 2024.

Inbegrepen zijn wekelijks:

- Coaching gesprek bij mij in de praktijk

- Persoonlijk voedingsplan

- Boodschappenlijst

- Meting en weging

- Gratis app met jouw voedingsplan en boodschappenlijst

De op maat gemaakte voedingsschema’s zijn gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. Geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen hongerlijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.

Fysieke begeleiding met een 1-malig standaard voedingsadvies (zonder app)
We beginnen met een uitgebreide intake en hierna stel ik het behandelplan op en werk een uitgebreide op maat gemaakte voedingsadvies (week eetschema) uit. We spreken samen af wanneer je gaat starten met je nieuwe/andere levensstijl en wanneer je weer bij mij gaat komen. 
Het kan verstandig zijn om in het begin iets vaker te komen en later over te gaan op de weeg- en meetconsulten, maar dat bepaal je helemaal zelf. Het draait allemaal om jou en wat voor jou belangrijk is, maar ik begeleid je hier wel bij. 

De kosten voor het intakegesprek (50-60 minuten) + voedingsadvies op maat + recepten + mapje met informatie zijn € 85,00.

Standaard consulten van 30 minuten kosten € 24,00. De korte weeg- en meetconsulten € 13,00 per keer. Als je toe bent aan de korte consulten, dan kun je er ook voor kiezen om elke week te komen en hiervoor een maandabonnement af te sluiten. Dit kost dan maar    € 40,00 per maand. Ik stuur hiervoor in het begin van de maand een betaalverzoek (Tikkie). 


1-malig online voedingsadvies
Voor een eenmalig advies m.b.t. een gezonde levensstijl en/of afvallen. 
​Wilt u weten of u gezond eet en drinkt? Of dat u al uw voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, vezels enzovoort binnenkrijgt?
En of u  goed zit met uw energie-inname? Dan is een eenmalig voedingsadvies iets voor u. 
Wilt u graag afvallen, ook dan kunt u kiezen voor het 1-malig online voedingsadvies. Ik pas dan de kcal. aan zodat u gaat afvallen.

De kosten voor het 1-malig advies zijn € 50,00. Dit bedrag wordt van te voren overgemaakt. 

Meer weten?
Vraag informatie aan.