Programma's en tarieven

FYSIEKE BEGELEIDING 
Vind je fysieke begeleiding het prettigst, dan kom je bij mij in de praktijk langs voor consulten.
We beginnen met een uitgebreide intake en hierna stel ik het behandelplan op en werk een uitgebreide op maat gemaakte voedingsadvies (week eetschema) uit. We spreken samen af wanneer je gaat starten met je nieuwe/andere levensstijl en wanneer je weer bij mij gaat komen. 
Het kan verstandig zijn om in het begin iets vaker te komen en later over te gaan op de weeg- en meetconsulten, maar dat bepaal je helemaal zelf. Het draait allemaal om jou en wat voor jou belangrijk is, maar ik begeleid je hier wel bij. 

De kosten voor het intakegesprek (50-60 minuten) + voedingsadvies op maat + recepten + mapje met informatie zijn € 85,00.

Standaard consulten van 30 minuten kosten € 24,00. De korte weeg- en meetconsulten € 13,00 per keer. Als je toe bent aan de korte consulten, dan kun je er ook voor kiezen om elke week te komen en hiervoor een maandabonnement af te sluiten. Dit kost dan maar    € 40,00 per maand. Ik stuur hiervoor in het begin van de maand een betaalverzoek (Tikkie). 


1-MALIG ONLINE-VOEDINGSADVIES 
Voor een eenmalig advies m.b.t. een gezonde levensstijl en/of afvallen. 
​Wilt u weten of u gezond eet en drinkt? Of dat u al uw voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, vezels enzovoort binnenkrijgt?
En of u  goed zit met uw energie-inname? Dan is een eenmalig voedingsadvies iets voor u. 
Wilt u graag afvallen, ook dan kunt u kiezen voor het 1-malig online voedingsadvies. Ik pas dan de kcal. aan zodat u gaat afvallen.

De kosten voor het 1-malig advies zijn € 50,00. Dit bedrag wordt van te voren overgemaakt. 

GROEPSBEGELEIDING

Je start met het intakegesprek, de kosten hiervoor zijn € 50,00. Hierna betaal je € 30,00 per maand voor de wekelijkse begeleiding. Meer informatie hierover vind je op de pagina: groepsbegeleiding. 

ONLINE-AFVALPROGRAMMA

  • Het intakeformulier wordt thuis ingevuld en hierna wordt het behandelplan incl. voedingsadvies opgesteld
  • Algehele begeleiding, dus ook buiten de wekelijkse contactmomenten is communicatie altijd mogelijk
  • Elke week wordt het gewicht en centimeters van de buikomtrek doorgegeven 
  • Inclusief aanvullende informatie en richtlijnen 
  • Inclusief recepten
  • Dit is een doorlopend traject die je per maand kunt stopzetten 

De prijs voor het opstellen van het behandelplan en het uitwerken van een voedingsadvies op maat is € 50,00. Dit bedrag wordt van te voren overgemaakt. 
Hierna betaal je € 25,00 per maand voor de begeleiding. Hiervoor stuur ik in het begin van de maand een betaalverzoek (Tikkie)

Vraag informatie aan.